Familj

Möt Familjen Villablanca

Familjen Villablanca består av Carlos, Karolin, Elias och Samuel. Karolin och Carlos gifte sig sommaren 1999. Tillsammans har paret under många år varit aktiva och engagerad i församlingsarbetet i sina respektive församlingar. De har en bred erfarenhet av tjänande som innefattar allt från söndagsskolor, ungdomsverksamheter till församlingsplanteringar.

De senaste fyra åren har familjen bott i Los Angeles, Kalifornien. Dit flyttade de för att Carlos skulle avsluta sin teologisk utbildning på Fuller Theological Seminary, där han läste in en Master of Divinity. Deras vistelse i Los Angeles har bestått av heltidsstudier men också av församlingsarbeten. Tillsammans har de arbetat som pastors par och församlingsplanterare. I Los Angeles fick familjen välkomma sonen Elias.


Karolin brinner för arbetet med människor både i och utanför församlingen och är till yrket sjuksköterska. Vidare har hon ett stort hjärta för ungdomsverksamheten.

Carlos arbetar som ledarskaps- och församlings konsult. Carlos brinner för församlingslivet och dess utveckling med fokusering på ledarskapsutveckling, mentorskap och församlingstillväxt.

Paret återvände till Sverige sommaren 2004 och är bosatta i Malmö. De väntar sitt andra barn i november 2004.

 

 
SwedishSpanishEnglish